Kategorije

Splošno

Smo družinsko podjetje, ki je razdeljeno na tri dele.

-obdelava kovinskih in plastičnih izdelkov

-bioenergija in radiestezija (zdravljenje, zaščita prostorov pred sevanji z lastnimi izdelki)

-prodaja mineralov, kristalov in brušenje dragih kamnov

Grega je strokovnjak za kristale, minerale in drage kamne. Kristale zbira že 28 let, prodaja pa jih tudi že več kot 21 let. Pri 13 letih je postal najmlajši profesionalni brusilec dragih kamnov v kabošon tehniki in facetiranju. Da je kristale še bolj podrobno spoznal je študiral tudi geologijo.
V ljubezni za kristali in novimi poslovnimi možnostmi sta z očetom prepotovala pol sveta in tako ustvarila kontakte za nabavo kristalov iz prve roke. Prisoten je na veliko specializiranih sejmih po Evropi. Zalaga tudi kar nekaj trgovin v Sloveniji in na Hrvaškem.

Z leti dela s kristali se je spoznal tudi z njihovo edinstveno energijo, ki je zanj naravnost čarobna. Ukvarja se tudi s kristaloterapijo, individualno svetuje pri kristalih za osebno rabo in postavitev v prostor.

Pri njem in njegovem podjetju Armour storitve d.o.o najdete vse vrste kristalov iz celega sveta, bodisi v naravni obliki ali pa obdelani.
-kristali, minerali, dragi kamni
-ekskluzivni primerki
-svetovanje za splošno dobro počutje
-svetovanje za določeno težavo
-postavitev v prostor in kombinacije kristalov
-eliksirji

Dragomil, ki je po poklicu inženir strojništva, zdravi z energijo, ki jo on rad imenuje božanska energija. Z zdravljenjem drugih je začel že pred 25 leti. V tem času je opravil ogromno tečajev in izobraževanj. Je tudi odličen radiestezist. Največja šola, ki jo ima, pa je praksa. Največ tehnik je povzel po šoli odlične zdravilke in znanstvenice Barbare Ann Brennan. Odpravlja težave tudi na višjih nivojih in tudi težave iz prejšnjih življenj. Ni pa navaden zdravilec, saj pred terapijami poskrbi, da si uredite življenjski prostor z revolucionarnim izdelkom Sirius, ki vas ščiti pred kozmičnimi, zemeljskimi in danes zelo povečanim tehničnim sevanjem. Preučuje tudi regresijo in je tudi dober poznavalec kristalov.